Servicii de marketing si comunicare corporativa – crestere vanzari si imagine “trademark” prin activitati 360°

 

Planificarea, executia si monitorizarea programelor de marketing si comunicare corporativa presupun mai multi pasi care pot fi facuti usor atunci cand aveti la dispozitie resursele umane potrivite.

Serviciile externalizate puse la dispozitia dvs. de catre Zephyr Group au rolul de va ajuta sa integrati punctele de interactiune ale clientilor cu produsele si serviciile dvs. intr-un proces de vanzare si post vanzare in care experienta de cumparare este planificata in detaliu. Zephyr Group va ajuta la crearea si consolidarea unei imagini consecvente si mentinerea unui dialog semnificativ cu diverse publicuri – actionari, parteneri, mass-media, autoritati.

Servicii Zephyr Group

 

Suport vanzari

Cercetare si analiza (BI si CRM), baze de date, data mining, creare si actualizare baze de date, selectie baze in vederea stabiliri strategiei de promovare pe industrii si roluri, stabilire segmente de clienti care poti fi deserviti cat mai profitabil.

Strategie de marketing, planificare si implementare

Zephyr Group realizeaza pentru firma dvs., pe baza cercetarii de piata, a segmentarii si “data mining”-ului, strategii de marketing pe industrii. Dupa aprobarea strategiei de marketing, Zephyr Group va pune in practica planul de actiune si va monitoriza rezultatele.

Strategie de comunicare corporativa

Indiferent de dimensiunea afacerii, firmele au nevoie de actiune in sensul consolidarii identitatii corporative. Programele de comunicare externa si interna alaturi de cele de resposabilitate sociala fac parte din setul de programe suport pe care Zephyr Group le pune la dispozitia firmei dvs.
 

Serviciile Zephyr Group sunt diferite pentru ca:

  • Suntem specialisti B2B. Zephyr Group intelege ce anume functioneaza si ce nu functioneazain cazul companiilor care vor sa vanda catre alte companii.
  • Ne intergam in echipa clientului. Lucrand “on-site”, “part-time” cu echipa dvs. vom intelege in detaliu industria si afacerea dvs si astfel vom putea indeplini cu succes actiunile stabilite.
  • Combinam strategia cu executia. Deoarece lucram zi de zi impreuna cu clientii in zona de executie, putem sa proiectam strategii corecte.
  • Suntem “indiferenti” fata de o tactica sau alta. Zephyr Group foloseste acele tactici care vi se potrivesc cel mai bine – on-line si/sau off-line.
  • Suntem o solutie completa. Zephyr Group administreaza pentru dvs. relatia cu furnizorii de marketing (firme de performance media, freelanceri care creaza micro-site-uri, etc.)