Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/zephyrgr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Despre – Zephyr Group

Zephyr Group

Servicii externalizate
Marketing si comunicare corporativa

Salut, sunt Robert Zanescu, Senior Client Partner la Zephyr Group, responsabil pentru dezvoltarea de programe de marketing si comunicare.

Cariera mea cuprinde pozitii detinute in companii din domeniul publicitatii, marketingului si serviciilor financiare. Leo Burnett, Reckitt Benckiser, Raiffeisen Bank si Grupul Eurobank in Europa Centrala (Germania, Austria, Elvetia) si Europa de Sud-Est (Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria si Romania) sunt companii si tari unde mi-am dezvoltat orientarea catre REZULTATE – indeplinirea obiectivelor prin functionarea la parametri inalti de productivitate si performanta, EXPRESIE DE SINE – o noua experienta in relationare interpersonala si comunicare, si nu in ultimul rand, IMPLICARE – o noua perspectiva asupra contributiei, prin atingerea si inspirarea vietii celorlalti.

Sunt licentiat in Marketing si Management Industrial la Universitatea Politehnica Bucuresti si am un MBA de la ASEBUSS – Kennesaw State University.

Zephyr Group este o companie inregistrata in 2005 al carei scop este sa sustina dezvoltarea afacerii clientilor sai prin programe de marketing si comunicare corporativa.