Social Media Summit – un eveniment BIZ

externalizare marketing blog
Networking – ofera valoare, ca sa primesti valoare
decembrie 1, 2016
Digital Report 2017 – un material semnat de Revista BIZ
martie 1, 2017
 
Daca e Februarie, atunci e timpul pentru "Social Media Summit" - un eveniment BIZ. In fiecare an conversatia din on-line se muta in off-line si multi dintre cei care participa si influenteaza aceasta conversatie vin la "Social Media Summit".

E momentul in care poti intalni creatori de campanii, comentatori sau consumatori, fizic, in acelasi loc.

Imi place sa vad toata aceasta desfasurare de creativitate si in acest an particip la evenimentul de pe 1 Martie, la Hotel Radisson Blu.

Am crezut in Social Media inca de la inceput. Desi nu am fost un "early adopter", am pornit pe acest drum cu incredere si in forta.

Eu am crezut in Social Media in primul rand "pe persoana fizica". Pentru mine, Facebook, LinkedIn, chiar si Twitter, au fost inca de la inceput niste mijloace de transport ale ideilor si emotiilor in spatiu si timp. Am redescoperit colegi si prieteni vechi si mi-am facut prieteni noi.

Astazi imi place Social Media pentru ca aici ma pot exprima creativ, exact asa cum ma simt in acest moment. In acelasi timp, prin social media, imi surprind cunoscutii si brandurile preferate in ipostaze care ma ajuta sa imi duc mai departe proiectele personale si profesionale.

In plan comercial, imi place Social Media pentru abilitatea de a segmenta audienta in cat mai multe feluri - in promovarea pe retelele sociale rezultatele se vad repede si clar.

Ne vedem pe 1 Martie la Radisson Blu?